Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шкабура, С. С. | uk |
dc.contributor.author | Кобець, О. С. | uk |
dc.contributor.author | Арпуль, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Доценко, В. Ф. | uk |
dc.contributor.author | Shkabura, S. S. | uk |
dc.contributor.author | Kobets, O. S. | uk |
dc.contributor.author | Arpul, O. V. | uk |
dc.contributor.author | Dotsenko, V. F. | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2015 року | uk |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T19:57:46Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T19:57:46Z | - |
dc.date.created | 2015-11-25 | uk |
dc.date.issued | 2015-11-25 | uk |
dc.identifier.citation | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка / С. С. Шкабура, О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 162-163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128 | - |
dc.format.extent | 162-163 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка | uk |
dc.title.alternative | Study of surfactants on ability blowing protein | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 641.51/.54 | uk |
dc.relation.references | 1.Дорохович А. Формування структури комбінованих кондитерських виробів на всіх етапах технологічного процесу / А. Дорохович, В. Оболкіна // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №2. – С. 20-22. | uk |
dc.relation.references | 2. Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари: підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В.Тищенко – К.: Книга, 2004. – 392 с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1.Dorokhovych A. Formuvannia struktury kombinovanykh kondyterskykh vyrobiv na vsikh etapakh tekhnolohichnoho protsesu, A. Dorokhovych, V. Obolkina, Kharchova i pererobna promyslovist, 2005, No 2, P. 20-22. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Rudavska H. B. Molochni ta yaiechni tovary: pidruchnyk, H. B. Rudavska, Ye. V.Tyshchenko – K., Knyha, 2004, 392 p. | uk |
dc.identifier.citationen | Shkabura S. S., Kobets O. S., Arpul O. V., Dotsenko V. F. (2015) Doslidzhennia vplyvu poverkhnevo-aktyvnykh rechovyn na pinoiutvoriuiuchu zdatnist bilka [Study of surfactants on ability blowing protein]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 162-163 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | 2 | uk |
dc.citation.spage | 162 | uk |
dc.citation.epage | 163 | uk |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Appears in Collections: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.pdf | 462,63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.djvu | 33,44 kB | DjVu | View/Open | |
ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163__COVER.jpg | 216,6 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.