Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128
| Titolo: | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка |
| Titoli alternativi: | Study of surfactants on ability blowing protein |
| Autori: | Шкабура, С. С. Кобець, О. С. Арпуль, О. В. Доценко, В. Ф. Shkabura, S. S. Kobets, O. S. Arpul, O. V. Dotsenko, V. F. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка / С. С. Шкабура, О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 162-163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Shkabura S. S., Kobets O. S., Arpul O. V., Dotsenko V. F. (2015) Doslidzhennia vplyvu poverkhnevo-aktyvnykh rechovyn na pinoiutvoriuiuchu zdatnist bilka [Study of surfactants on ability blowing protein]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 162-163 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | 2 |
| Data: | 25-nov-2015 |
| Date of entry: | 18-feb-2016 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
| UDC: | 641.51/.54 |
| Page range: | 162-163 |
| Start page: | 162 |
| End page: | 163 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128 |
| Copyright owner: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
| References (Ukraine): | 1.Дорохович А. Формування структури комбінованих кондитерських виробів на всіх етапах технологічного процесу / А. Дорохович, В. Оболкіна // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №2. – С. 20-22. 2. Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари: підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В.Тищенко – К.: Книга, 2004. – 392 с. |
| References (International): | 1.Dorokhovych A. Formuvannia struktury kombinovanykh kondyterskykh vyrobiv na vsikh etapakh tekhnolohichnoho protsesu, A. Dorokhovych, V. Obolkina, Kharchova i pererobna promyslovist, 2005, No 2, P. 20-22. 2. Rudavska H. B. Molochni ta yaiechni tovary: pidruchnyk, H. B. Rudavska, Ye. V.Tyshchenko – K., Knyha, 2004, 392 p. |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.pdf | 462,63 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.djvu | 33,44 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163__COVER.jpg | 216,6 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.