Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113
Başlık: | Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста |
Diğer Başlıklar: | Research of influence of flax meal on technological properties of dough |
Yazarlar: | Іжевська, О. П. Бондаренко, Ю. В. Izhevska, O. P. Bondarenko, J. V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Іжевська О. П. Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста / О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Izhevska O. P., Bondarenko J. V. (2015) Doslidzhennia vplyvu shrotu lonu na tekhnolohichni vlastyvosti tista [Research of influence of flax meal on technological properties of dough]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 139 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Yayın Tarihi: | 25-Kas-2015 |
Date of entry: | 18-Şub-2016 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
UDC: | 664.663.9 |
Page range: | 139 |
Start page: | 139 |
End page: | 139 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113 |
Copyright owner: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
References (Ukraine): | 1. Зубцов, В.А. Потребительская ценность семян льна / В.А. Зубцов, Т.И. Лебедева, Л.Л. Осипова // Аграрная наука. – 2002. – № 11. – С. 7-9. 2. Миневич, И. Использование семян льна в хлебопечении / И. Миневич, В.Зубцов, Т. Цыганова // Хлебопродукты. – 2008. – № 3. – С. 38-40. |
References (International): | 1. Zubtsov, V.A. Potrebitelskaia tsennost semian lna, V.A. Zubtsov, T.I. Lebedeva, L.L. Osipova, Ahrarnaia nauka, 2002, No 11, P. 7-9. 2. Minevich, I. Ispolzovanie semian lna v khlebopechenii, I. Minevich, V.Zubtsov, T. Tsyhanova, Khleboprodukty, 2008, No 3, P. 38-40. |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Izhevska_O_P-Research_of_influence_of_139.pdf | 233,94 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ConfATMT_2015v2_Izhevska_O_P-Research_of_influence_of_139.djvu | 17,69 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ConfATMT_2015v2_Izhevska_O_P-Research_of_influence_of_139__COVER.jpg | 189,7 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.