Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113

Tytuł: Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста
Inne tytuły: Research of influence of flax meal on technological properties of dough
Authors: Іжевська, О. П.
Бондаренко, Ю. В.
Izhevska, O. P.
Bondarenko, J. V.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій, Україна
Cytat: Іжевська О. П. Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста / О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Izhevska O. P., Bondarenko J. V. (2015) Doslidzhennia vplyvu shrotu lonu na tekhnolohichni vlastyvosti tista [Research of influence of flax meal on technological properties of dough]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 139 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 2
Data wydania: 25-lis-2015
Date of entry: 18-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
UDC: 664.663.9
Zakres stron: 139
Główna strona: 139
Strona końcowa: 139
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113
Właściciel praw autorskich: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Wykaz piśmiennictwa: 1. Зубцов, В.А. Потребительская ценность семян льна / В.А. Зубцов, Т.И. Лебедева, Л.Л. Осипова // Аграрная наука. – 2002. – № 11. – С. 7-9.
2. Миневич, И. Использование семян льна в хлебопечении / И. Миневич, В.Зубцов, Т. Цыганова // Хлебопродукты. – 2008. – № 3. – С. 38-40.
References: 1. Zubtsov, V.A. Potrebitelskaia tsennost semian lna, V.A. Zubtsov, T.I. Lebedeva, L.L. Osipova, Ahrarnaia nauka, 2002, No 11, P. 7-9.
2. Minevich, I. Ispolzovanie semian lna v khlebopechenii, I. Minevich, V.Zubtsov, T. Tsyhanova, Khleboprodukty, 2008, No 3, P. 38-40.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi