Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІжевська, О. П.uk
dc.contributor.authorБондаренко, Ю. В.uk
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.uk
dc.contributor.authorBondarenko, J. V.uk
dc.coverage.temporal25-26 листопада 2015 рокуuk
dc.coverage.temporal25-26 November 2015uk
dc.date.accessioned2016-02-18T19:56:02Z-
dc.date.available2016-02-18T19:56:02Z-
dc.date.created2015-11-25uk
dc.date.issued2015-11-25uk
dc.identifier.citationІжевська О. П. Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста / О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113-
dc.format.extent139uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"uk
dc.titleДослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тістаuk
dc.title.alternativeResearch of influence of flax meal on technological properties of doughuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.663.9uk
dc.relation.references1. Зубцов, В.А. Потребительская ценность семян льна / В.А. Зубцов, Т.И. Лебедева, Л.Л. Осипова // Аграрная наука. – 2002. – № 11. – С. 7-9.uk
dc.relation.references2. Миневич, И. Использование семян льна в хлебопечении / И. Миневич, В.Зубцов, Т. Цыганова // Хлебопродукты. – 2008. – № 3. – С. 38-40.uk
dc.relation.referencesen1. Zubtsov, V.A. Potrebitelskaia tsennost semian lna, V.A. Zubtsov, T.I. Lebedeva, L.L. Osipova, Ahrarnaia nauka, 2002, No 11, P. 7-9.uk
dc.relation.referencesen2. Minevich, I. Ispolzovanie semian lna v khlebopechenii, I. Minevich, V.Zubtsov, T. Tsyhanova, Khleboprodukty, 2008, No 3, P. 38-40.uk
dc.identifier.citationenIzhevska O. P., Bondarenko J. V. (2015) Doslidzhennia vplyvu shrotu lonu na tekhnolohichni vlastyvosti tista [Research of influence of flax meal on technological properties of dough]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 139 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volume2uk
dc.citation.spage139uk
dc.citation.epage139uk
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.