Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113
Назва: | Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста |
Інші назви: | Research of influence of flax meal on technological properties of dough |
Автори: | Іжевська, О. П. Бондаренко, Ю. В. Izhevska, O. P. Bondarenko, J. V. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Іжевська О. П. Дослідження впливу шроту льону на технологічні властивості тіста / О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 139. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Izhevska O. P., Bondarenko J. V. (2015) Doslidzhennia vplyvu shrotu lonu na tekhnolohichni vlastyvosti tista [Research of influence of flax meal on technological properties of dough]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 139 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 25-лис-2015 |
Дата внесення: | 18-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
УДК: | 664.663.9 |
Діапазон сторінок: | 139 |
Початкова сторінка: | 139 |
Кінцева сторінка: | 139 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11113 |
Власник авторського права: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
Перелік літератури: | 1. Зубцов, В.А. Потребительская ценность семян льна / В.А. Зубцов, Т.И. Лебедева, Л.Л. Осипова // Аграрная наука. – 2002. – № 11. – С. 7-9. 2. Миневич, И. Использование семян льна в хлебопечении / И. Миневич, В.Зубцов, Т. Цыганова // Хлебопродукты. – 2008. – № 3. – С. 38-40. |
References: | 1. Zubtsov, V.A. Potrebitelskaia tsennost semian lna, V.A. Zubtsov, T.I. Lebedeva, L.L. Osipova, Ahrarnaia nauka, 2002, No 11, P. 7-9. 2. Minevich, I. Ispolzovanie semian lna v khlebopechenii, I. Minevich, V.Zubtsov, T. Tsyhanova, Khleboprodukty, 2008, No 3, P. 38-40. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Izhevska_O_P-Research_of_influence_of_139.pdf | 233,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2015v2_Izhevska_O_P-Research_of_influence_of_139.djvu | 17,69 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2015v2_Izhevska_O_P-Research_of_influence_of_139__COVER.jpg | 189,7 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.