Skip navigation
ホーム
ブラウズ
コミュニティ/コレクション
ブラウズ:
発行日
著者
タイトル
主題
UDC
投稿日
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
ヘルプ
言語
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
登録利用者
マイ・リポジトリ
購読情報編集
利用者情報編集
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
検索
検索対象:
リポジトリ全体
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
検索語
適用済条件:
タイトル
著者
主題
発行日
Content type
Language
等しい
含む
ID
等しくない
含まない
ID以外
検索をやり直す
検索条件の追加:
検索条件を追加することで検索結果を絞り込むことができます。
タイトル
著者
主題
発行日
Content type
Language
等しい
含む
ID
等しくない
含まない
ID以外
検索結果表示: 1-14 / 14.
前
1
次
検索結果:
タイプ
発行日
Date of entry
タイトル
寄与者
Methodical recommendations
2017
22-6月-2018
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
1月-2017
11-5月-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
;
Methodical recommendations
2017
13-9月-2018
Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Рибак, Ольга Миколаївна
Methodical recommendations
9月-2017
14-6月-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Laboratory Instructions
9月-2017
14-6月-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
-
1月-2017
11-5月-2017
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
9月-2017
4-2月-2018
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations
6月-2018
13-6月-2018
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Шпилик, Олександра Богданівна
Methodical recommendations
2018
31-10月-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2021
17-11月-2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
12月-2016
28-4月-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2022
27-6月-2022
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2023
7-6月-2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
-
2022
7-6月-2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
検索結果表示: 1-14 / 14.
前
1
次
絞り込み
著者
7
Сторож, Людмила Анатолівна
5
Крупа, Ольга Миколаївна
4
Сторож, Людмила Анатоліївна
3
Рибак, Ольга Миколаївна
1
Вічко, Олена Іванівна
1
Карпик, Галина Вікторівна
1
Шпилик, Олександра Богданівна
主題
1
Технологія молока і молочних прод...
発行日
1
2023
2
2022
1
2021
2
2018
7
2017
1
2016
by type of content
9
Methodical recommendations
1
Laboratory Instructions
by languages
9
uk