Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant business
Результати від 1 до 10 із 38
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 4-лип-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
Bachelor Thesis | гру-2023 | 26-гру-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 21-чер-2024 | Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі») | Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana |
Master Thesis | гру-2024 | 25-гру-2024 | «Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax») | Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 12-вер-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
Article | 14-кві-2020 | 17-вер-2020 | Економічні фактори маркетингового середовища підприємств ресторанного бізнесу | Карабаза, Ірина Анатоліївна; Karabaza, Iryna |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 5-лип-2024 | Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”) | Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про») | Савків, Марія В’ячеславівна |