Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant business

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 38
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-20244-лип-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesisгру-202326-гру-2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Bachelor Thesisчер-202421-чер-2024Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі»)Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana
Master Thesisгру-202425-гру-2024«Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
Bachelor Thesisчер-202212-вер-2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Article14-кві-202017-вер-2020Економічні фактори маркетингового середовища підприємств ресторанного бізнесуКарабаза, Ірина Анатоліївна; Karabaza, Iryna
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”)Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна