Browsing by Subject freezing

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 11
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Other24-Jun-201429-Jun-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia
Master Thesis202030-Des-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis20191-Jan-2020Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягідСеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A.
Thesis AbstractDes-20189-Jan-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Master Thesis20191-Jan-2020Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачуПавлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M.
Thesis Abstract201818-Feb-2018Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванніПавлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V.
Article24-Apr-201427-Feb-2016Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Ю.; Fylyma, Iu.
Master Thesis20191-Jan-2020Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСтайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A.
Thesis Abstract201820-Feb-2018Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуУгрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V.
Bachelor Thesis22-Jun-202220-Jun-2022Розробка автоматизованої системи керування охолоджувальним комплексом для заморожування овочівСпівак, Василь Васильович; Черняк, Дмитрій Віталійович; Spivak, Vasyl; Chernyak, Dmytriy