Bilatu honako honen arabera: Gaia fatty acid composition
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		10tik 1-10 emaitza erakusten.
	
	
	
    
    
	
| Mota | Argitalpen-data | Date of entry | Titulua | Egilea/k | 
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna | 
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 26-Dec-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович | 
| Conference Abstract | 28-Apr-2022 | 16-Jun-2022 | Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру | Арутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S. | 
| Thesis Abstract | 2018 | 26-Feb-2018 | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 | Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V. | 
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 26-Dec-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович | 
| Master Thesis | Dec-2023 | 17-Jan-2024 | Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної олії | Трачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar | 
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олій | Мазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna | 
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега | Витрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А. | 
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola | 
| Master Thesis | Dec-2024 | 3-Jan-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo |