Percorrer por assunto fatty acid composition

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-10 de 10.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Master Thesis202028-Dez-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Thesis AbstractDez-201826-Dez-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Conference Abstract28-Abr-202216-Jun-2022Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сируАрутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S.
Thesis Abstract201826-Fev-2018Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V.
Thesis AbstractDez-201826-Dez-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Master ThesisDez-202317-Jan-2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar
Master Thesis202028-Dez-2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis201929-Dez-2019Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омегаВитрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А.
Master Thesis202130-Dez-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master ThesisDez-20243-Jan-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo