Konu fatty acid composition

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 10
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Master Thesis202028-Ara-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Thesis AbstractAra-201826-Ara-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сируАрутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S.
Thesis Abstract201826-Şub-2018Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V.
Thesis AbstractAra-201826-Ara-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Master ThesisAra-202317-Oca-2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar
Master Thesis202028-Ara-2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis201929-Ara-2019Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омегаВитрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А.
Master Thesis202130-Ara-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master ThesisAra-20243-Oca-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo