Buscar por Materia bread

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 34
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Article19-abr-202223-dic-2022Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flourКраєвська, Світлана Петрівна; Піддубний, Володимир Антонович; Форостяна, Нінель Петрівна; Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія Юрівна; Krayevska, Svitlana; Piddubnyi, Volodymyr; Forostyana, Ninel; Stadnyk, Igor; Pankiv, Yuliya
Conference Abstract27-abr-202310-jun-2023Борошняні вироби у світовій історіїГруб’як, Л.; Hrubiak, L.
Conference Abstract27-abr-202310-jun-2023Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузіМихайлюк, С.; Mykhailiuk, S.
Master Thesisdic-202317-ene-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesis202128-dic-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis20227-ene-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesisdic-202317-ene-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesisdic-202320-ene-2024Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HBДрук, Тарас Павлович; Druk, T.P.
Article25-abr-201726-jul-2017Особливості процесу розстоювання тістових заготовокЯвний, А.; Yavnyy, A.
Bachelor Thesis20212-jul-2021Проект технічного переоснащення цеху хлібзаводу ТОВ “Тернопільхлібпром” м. ТернополяЯськевич, Тетяна Володимиріна; Yaskevych, Tetiana Volodymyrivna