Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41390

Назва: Борошняні вироби у світовій історії
Інші назви: Flour products in world history
Автори: Груб’як, Л.
Hrubiak, L.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Груб’як Л. Борошняні вироби у світовій історії / Груб’як Л. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 60–61. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description: Hrubiak L. (2023) Boroshniani vyroby u svitovii istorii [Flour products in world history]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 60-61 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 27-кві-2023
Дата внесення: 10-чер-2023
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Науковий керівник: Лялик, А. Т.
Lialyk, A.
УДК: 664.66
Теми: борошно
хліб
виробництво хліба
історія
flour
bread
bread production
history
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 60-61
Початкова сторінка: 60
Кінцева сторінка: 61
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41390
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html#
https://gk-press.if.ua/x16217/
https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya
https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/
Перелік літератури: 1. Борошно: історія, користь та шкода. Post.Factum: веб-сайт (публікація 25.02.2023) URL: https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html#
2.Ірина Тимчишин. Хліб: історія і сучасність. Галицький кореспондент: веб-сайт (публікація 17.11.2014) URL: https://gk-press.if.ua/x16217/
3. Історія хліба в Україні та світі - хлібні традиції та Музей хліба. Просто добрий хліб: веб-сайт URL: https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya
4. Ілля Колдомасов. Війна в Україні вже вплинула на 25% світової торгівлі зерновими.Україйська правда: веб-сайт (публікація 23.04.2022) URL: https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/
References: 1. Boroshno: istoriia, koryst ta shkoda. Post.Factum: veb-sait (publikatsiia 25.02.2023) URL: https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html#
2.Iryna Tymchyshyn. Khlib: istoriia i suchasnist. Halytskyi korespondent: veb-sait (publikatsiia 17.11.2014) URL: https://gk-press.if.ua/x16217/
3. Istoriia khliba v Ukraini ta sviti - khlibni tradytsii ta Muzei khliba. Prosto dobryi khlib: veb-sait URL: https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya
4. Illia Koldomasov. Viina v Ukraini vzhe vplynula na 25% svitovoi torhivli zernovymy.Ukraiiska pravda: veb-sait (publikatsiia 23.04.2022) URL: https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
060-061.pdf643,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
060-061.djvu33,2 kBDjVuПереглянути/відкрити
060-061__COVER.png412,52 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.