Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41390
Назва: | Борошняні вироби у світовій історії |
Інші назви: | Flour products in world history |
Автори: | Груб’як, Л. Hrubiak, L. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Груб’як Л. Борошняні вироби у світовій історії / Груб’як Л. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 60–61. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description: | Hrubiak L. (2023) Boroshniani vyroby u svitovii istorii [Flour products in world history]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 60-61 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 27-кві-2023 |
Дата внесення: | 10-чер-2023 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 27-28 квітня 2023 27-28 April 2023 |
Науковий керівник: | Лялик, А. Т. Lialyk, A. |
УДК: | 664.66 |
Теми: | борошно хліб виробництво хліба історія flour bread bread production history |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 60-61 |
Початкова сторінка: | 60 |
Кінцева сторінка: | 61 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41390 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html# https://gk-press.if.ua/x16217/ https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/ |
Перелік літератури: | 1. Борошно: історія, користь та шкода. Post.Factum: веб-сайт (публікація 25.02.2023) URL: https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html# 2.Ірина Тимчишин. Хліб: історія і сучасність. Галицький кореспондент: веб-сайт (публікація 17.11.2014) URL: https://gk-press.if.ua/x16217/ 3. Історія хліба в Україні та світі - хлібні традиції та Музей хліба. Просто добрий хліб: веб-сайт URL: https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya 4. Ілля Колдомасов. Війна в Україні вже вплинула на 25% світової торгівлі зерновими.Україйська правда: веб-сайт (публікація 23.04.2022) URL: https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/ |
References: | 1. Boroshno: istoriia, koryst ta shkoda. Post.Factum: veb-sait (publikatsiia 25.02.2023) URL: https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html# 2.Iryna Tymchyshyn. Khlib: istoriia i suchasnist. Halytskyi korespondent: veb-sait (publikatsiia 17.11.2014) URL: https://gk-press.if.ua/x16217/ 3. Istoriia khliba v Ukraini ta sviti - khlibni tradytsii ta Muzei khliba. Prosto dobryi khlib: veb-sait URL: https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya 4. Illia Koldomasov. Viina v Ukraini vzhe vplynula na 25% svitovoi torhivli zernovymy.Ukraiiska pravda: veb-sait (publikatsiia 23.04.2022) URL: https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/ |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
060-061.pdf | 643,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
060-061.djvu | 33,2 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
060-061__COVER.png | 412,52 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.