Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41390
| Titre: | Борошняні вироби у світовій історії |
| Autre(s) titre(s): | Flour products in world history |
| Auteur(s): | Груб’як, Л. Hrubiak, L. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Груб’як Л. Борошняні вироби у світовій історії / Груб’як Л. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 60–61. — (Виробництво та технології). |
| Bibliographic description (International): | Hrubiak L. (2023) Boroshniani vyroby u svitovii istorii [Flour products in world history]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 60-61 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Date de publication: | 27-avr-2023 |
| Date of entry: | 10-jui-2023 |
| Editeur: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 27-28 квітня 2023 27-28 April 2023 |
| Supervisor: | Лялик, А. Т. Lialyk, A. |
| UDC: | 664.66 |
| Mots-clés: | борошно хліб виробництво хліба історія flour bread bread production history |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 60-61 |
| Start page: | 60 |
| End page: | 61 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41390 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
| URL for reference material: | https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html# https://gk-press.if.ua/x16217/ https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/ |
| References (Ukraine): | 1. Борошно: історія, користь та шкода. Post.Factum: веб-сайт (публікація 25.02.2023) URL: https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html# 2.Ірина Тимчишин. Хліб: історія і сучасність. Галицький кореспондент: веб-сайт (публікація 17.11.2014) URL: https://gk-press.if.ua/x16217/ 3. Історія хліба в Україні та світі - хлібні традиції та Музей хліба. Просто добрий хліб: веб-сайт URL: https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya 4. Ілля Колдомасов. Війна в Україні вже вплинула на 25% світової торгівлі зерновими.Україйська правда: веб-сайт (публікація 23.04.2022) URL: https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/ |
| References (International): | 1. Boroshno: istoriia, koryst ta shkoda. Post.Factum: veb-sait (publikatsiia 25.02.2023) URL: https://postfactum.info/ua/health/hlib-nash-nasuschniy-istoriya-boroshna-4111.html# 2.Iryna Tymchyshyn. Khlib: istoriia i suchasnist. Halytskyi korespondent: veb-sait (publikatsiia 17.11.2014) URL: https://gk-press.if.ua/x16217/ 3. Istoriia khliba v Ukraini ta sviti - khlibni tradytsii ta Muzei khliba. Prosto dobryi khlib: veb-sait URL: https://hlib.ua/info/statti/14-hlib-istoriya 4. Illia Koldomasov. Viina v Ukraini vzhe vplynula na 25% svitovoi torhivli zernovymy.Ukraiiska pravda: veb-sait (publikatsiia 23.04.2022) URL: https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/23/686154/ |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 060-061.pdf | 643,71 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| 060-061.djvu | 33,2 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| 060-061__COVER.png | 412,52 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.