Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394
 
| Titel: | Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі | 
| Övriga titlar: | Use of non-traditional types of flour in the bakery industry | 
| Författare: | Михайлюк, С. Mykhailiuk, S. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Михайлюк С. Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі / Михайлюк С. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 64–65. — (Виробництво та технології). | 
| Bibliographic description (International): | Mykhailiuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna u khlibopekarskii haluzi [Use of non-traditional types of flour in the bakery industry]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 64-65 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Utgivningsdatum: | 27-apr-2023 | 
| Date of entry: | 10-jun-2023 | 
| Utgivare: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 27-28 квітня 2023 27-28 April 2023 | 
| Supervisor: | Лялик, А. Т. Lialyk, A. | 
| UDC: | 664.66 | 
| Nyckelord: | нетрадиційне борошно хліб амарантове волоського горіха кіноа non-traditional flour bread amaranth walnut quinoa | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 64-65 | 
| Start page: | 64 | 
| End page: | 65 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | 
| URL for reference material: | https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06 | 
| References (Ukraine): | 1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159 2. Волощук, Г., Пашова, Н., Стадник, С., & Науменко, О. (2021). Вплив борошна з макухи олійних культур на вміст цукрів у житньому хліб. Продовольчі ресурси, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06 3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour 4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties | 
| References (International): | 1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159 2. Voloshchuk, H., Pashova, N., Stadnyk, S., & Naumenko, O. (2021). Vplyv boroshna z makukhy oliinykh kultur na vmist tsukriv u zhytnomu khlib. Prodovolchi resursy, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06 3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour 4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Samling: | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) | 
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 064-065.pdf | 569,75 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| 064-065.djvu | 34,14 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| 064-065__COVER.png | 436,34 kB | image/png | Visa/Öppna | 
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
