Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394
Назва: | Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі |
Інші назви: | Use of non-traditional types of flour in the bakery industry |
Автори: | Михайлюк, С. Mykhailiuk, S. |
Приналежність: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Михайлюк С. Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі / Михайлюк С. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 64–65. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description: | Mykhailiuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna u khlibopekarskii haluzi [Use of non-traditional types of flour in the bakery industry]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 64-65 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 27-кві-2023 |
Дата внесення: | 10-чер-2023 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 27-28 квітня 2023 27-28 April 2023 |
Науковий керівник: | Лялик, А. Т. Lialyk, A. |
УДК: | 664.66 |
Теми: | нетрадиційне борошно хліб амарантове волоського горіха кіноа non-traditional flour bread amaranth walnut quinoa |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 64-65 |
Початкова сторінка: | 64 |
Кінцева сторінка: | 65 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06 |
Перелік літератури: | 1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159 2. Волощук, Г., Пашова, Н., Стадник, С., & Науменко, О. (2021). Вплив борошна з макухи олійних культур на вміст цукрів у житньому хліб. Продовольчі ресурси, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06 3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour 4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties |
References: | 1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159 2. Voloshchuk, H., Pashova, N., Stadnyk, S., & Naumenko, O. (2021). Vplyv boroshna z makukhy oliinykh kultur na vmist tsukriv u zhytnomu khlib. Prodovolchi resursy, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06 3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour 4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
064-065.pdf | 569,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
064-065.djvu | 34,14 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
064-065__COVER.png | 436,34 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.