Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛялик, А. Т.
dc.contributor.advisorLialyk, A.
dc.contributor.authorМихайлюк, С.
dc.contributor.authorMykhailiuk, S.
dc.coverage.temporal27-28 квітня 2023
dc.coverage.temporal27-28 April 2023
dc.date.accessioned2023-06-10T07:44:21Z-
dc.date.available2023-06-10T07:44:21Z-
dc.date.created2023-04-27
dc.date.issued2023-04-27
dc.identifier.citationМихайлюк С. Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі / Михайлюк С. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 64–65. — (Виробництво та технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394-
dc.format.extent64-65
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
dc.relation.urihttps://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06
dc.subjectнетрадиційне борошно
dc.subjectхліб
dc.subjectамарантове
dc.subjectволоського горіха
dc.subjectкіноа
dc.subjectnon-traditional flour
dc.subjectbread
dc.subjectamaranth
dc.subjectwalnut
dc.subjectquinoa
dc.titleВикористання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі
dc.title.alternativeUse of non-traditional types of flour in the bakery industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.66
dc.relation.references1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159
dc.relation.references2. Волощук, Г., Пашова, Н., Стадник, С., & Науменко, О. (2021). Вплив борошна з макухи олійних культур на вміст цукрів у житньому хліб. Продовольчі ресурси, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06
dc.relation.references3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour
dc.relation.references4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties
dc.relation.referencesen1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159
dc.relation.referencesen2. Voloshchuk, H., Pashova, N., Stadnyk, S., & Naumenko, O. (2021). Vplyv boroshna z makukhy oliinykh kultur na vmist tsukriv u zhytnomu khlib. Prodovolchi resursy, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06
dc.relation.referencesen3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour
dc.relation.referencesen4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties
dc.identifier.citationenMykhailiuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna u khlibopekarskii haluzi [Use of non-traditional types of flour in the bakery industry]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 64-65 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage64
dc.citation.epage65
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
064-065.pdf569,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
064-065.djvu34,14 kBDjVuПереглянути/відкрити
064-065__COVER.png436,34 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.