Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394

Tytuł: Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі
Inne tytuły: Use of non-traditional types of flour in the bakery industry
Authors: Михайлюк, С.
Mykhailiuk, S.
Akcesoria: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Cytat: Михайлюк С. Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі / Михайлюк С. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 64–65. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description: Mykhailiuk S. (2023) Vykorystannia netradytsiinykh vydiv boroshna u khlibopekarskii haluzi [Use of non-traditional types of flour in the bakery industry]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 64-65 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 27-kwi-2023
Date of entry: 10-cze-2023
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Promotor: Лялик, А. Т.
Lialyk, A.
UDC: 664.66
Słowa kluczowe: нетрадиційне борошно
хліб
амарантове
волоського горіха
кіноа
non-traditional flour
bread
amaranth
walnut
quinoa
Strony: 2
Zakres stron: 64-65
Główna strona: 64
Strona końcowa: 65
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41394
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Związane URL literatura: https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06
Wykaz piśmiennictwa: 1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159
2. Волощук, Г., Пашова, Н., Стадник, С., & Науменко, О. (2021). Вплив борошна з макухи олійних культур на вміст цукрів у житньому хліб. Продовольчі ресурси, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06
3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour
4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties
References: 1. Gluten-Free Ancient Grains Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 2017, Pages 131-159
2. Voloshchuk, H., Pashova, N., Stadnyk, S., & Naumenko, O. (2021). Vplyv boroshna z makukhy oliinykh kultur na vmist tsukriv u zhytnomu khlib. Prodovolchi resursy, 9(16), 57-68. https://doi.org/10.31073/foodresources2021-16-06
3. Nutritional evaluation and functional properties of quinoa (Chenopodium quinoa) flour
4. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.): composition, chemistry, nutritional, and functional properties
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
064-065.pdf569,75 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
064-065.djvu34,14 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
064-065__COVER.png436,34 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi