Перегляд зібрання за групою - Теми 664.661

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 48
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Master Thesis202126-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив води на якість напоївКриськова, Лариса Петрівна; Пилипчук, О.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Master Thesis202126-гру-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хлібаКарпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M.