Перегляд зібрання за групою - Теми 664.661
Результати від 1 до 10 із 54
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | Марко, Діана Борисівна; Marko, Diana |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вода в хлібопекарському виробництві | Кравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вплив води на якість напоїв | Криськова, Лариса Петрівна; Пилипчук, О.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A. |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості | Лановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок | Степанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V. |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху | Спас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | Карпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M. |