Percorrer por assunto 664.661

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-10 de 65.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract22-Set-202219-Out-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract25-Set-202528-Out-2025Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хлібаСмолій, Н. В.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Smolii, N. V.; Vichko, O. I.; Karpyk, G. V.
Master Thesis202126-Dez-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Conference Abstract28-Set-202321-Nov-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Вплив води на якість напоївКриськова, Лариса Петрівна; Пилипчук, О.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Master Thesis202126-Dez-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract28-Abr-202216-Jun-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Master Thesis202126-Dez-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana