Konu хліб

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 35
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Article19-Nis-202223-Ara-2022Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flourКраєвська, Світлана Петрівна; Піддубний, Володимир Антонович; Форостяна, Нінель Петрівна; Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія Юрівна; Krayevska, Svitlana; Piddubnyi, Volodymyr; Forostyana, Ninel; Stadnyk, Igor; Pankiv, Yuliya
Conference Abstract27-Nis-202310-Haz-2023Борошняні вироби у світовій історіїГруб’як, Л.; Hrubiak, L.
Conference Abstract28-Nis-202112-Ara-2021Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробівТонкевич, Т.; Tonkevych, T.
Conference Abstract27-Nis-202310-Haz-2023Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузіМихайлюк, С.; Mykhailiuk, S.
Master ThesisAra-202317-Oca-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesis202128-Ara-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis20227-Oca-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master ThesisAra-202317-Oca-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Learning Object201516-Eyl-2016Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"Карпик, Галина Вікторівна
Master ThesisAra-202320-Oca-2024Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HBДрук, Тарас Павлович; Druk, T.P.