Konu хліб
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 35
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Article | 19-Nis-2022 | 23-Ara-2022 | Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flour | Краєвська, Світлана Петрівна; Піддубний, Володимир Антонович; Форостяна, Нінель Петрівна; Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія Юрівна; Krayevska, Svitlana; Piddubnyi, Volodymyr; Forostyana, Ninel; Stadnyk, Igor; Pankiv, Yuliya |
Conference Abstract | 27-Nis-2023 | 10-Haz-2023 | Борошняні вироби у світовій історії | Груб’як, Л.; Hrubiak, L. |
Conference Abstract | 28-Nis-2021 | 12-Ara-2021 | Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів | Тонкевич, Т.; Tonkevych, T. |
Conference Abstract | 27-Nis-2023 | 10-Haz-2023 | Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі | Михайлюк, С.; Mykhailiuk, S. |
Master Thesis | Ara-2023 | 17-Oca-2024 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів | Сеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta |
Master Thesis | 2021 | 28-Ara-2021 | Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба | Хмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton |
Master Thesis | 2022 | 7-Oca-2023 | Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва | Шкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych |
Master Thesis | Ara-2023 | 17-Oca-2024 | Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Свента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia |
Learning Object | 2015 | 16-Eyl-2016 | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" | Карпик, Галина Вікторівна |
Master Thesis | Ara-2023 | 20-Oca-2024 | Модернізація вузла замішування тістомісильної машини марки SPA 240E/HB | Друк, Тарас Павлович; Druk, T.P. |