Prohlížení dle Předmět фізико-хімічні показники
Zobrazují se výsledky 1 až 7 z 7
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
Master Thesis | 2020 | 28-pro-2020 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху | Білоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-pro-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху | Олекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna |
Master Thesis | 2019 | 5-led-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктів | Шум, Андрій Олександрович; Shum A.O. |
Master Thesis | 2021 | 30-pro-2021 | Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху | Гітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana |
Master Thesis | 2021 | 30-pro-2021 | Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеном | Байда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia |
Dissertation | pro-2021 | 20-pro-2021 | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна |