Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Tittel: | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду |
Alternative titler: | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine |
Authors: | Далєвська, Діана Ярославівна |
Affiliation: | Dalevskaya D.Ya |
Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих
продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна
наукова праця на правах рукопису. Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. |
Utgivelsesdato: | des-2021 |
Submitted date: | des-2021 |
Date of entry: | 20-des-2021 |
Forlag: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
Committee members: | Юкало, Володимир Глібович Стадник, Ігор Ярославович Крупа, Ольга Миколаївна |
UDC: | 63.637 |
Emneord: | кефір kefir йогурт yogurt молоко-питне drinking milk "Йодіс-концентрат" "Iodis-concentrate" йод iodine фізико-хімічні показники physical and chemical indicators технологія technology біологічна цінність biological value зберігання storage |
Abstrakt: | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних
продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної
добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних
продуктів підвищенної білогічної цінності. The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 |
Copyright owner: | Далєвська Діана Ярославівна |
Content type: | Dissertation |
Vises i samlingene: | 181 Харчові технології |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright