Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Tittel: Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду
Alternative titler: Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine
Authors: Далєвська, Діана Ярославівна
Affiliation: Dalevskaya D.Ya
Bibliographic description (Ukraine): Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису.
Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021.
Utgivelsesdato: des-2021
Submitted date: des-2021
Date of entry: 20-des-2021
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
Committee members: Юкало, Володимир Глібович
Стадник, Ігор Ярославович
Крупа, Ольга Миколаївна
UDC: 63.637
Emneord: кефір
kefir
йогурт
yogurt
молоко-питне
drinking milk
"Йодіс-концентрат"
"Iodis-concentrate"
йод
iodine
фізико-хімічні показники
physical and chemical indicators
технологія
technology
біологічна цінність
biological value
зберігання
storage
Abstrakt: Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних продуктів підвищенної білогічної цінності.
The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Copyright owner: Далєвська Діана Ярославівна
Content type: Dissertation
Vises i samlingene:181 Харчові технології



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright