Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Назва: | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду |
Інші назви: | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine |
Автори: | Далєвська, Діана Ярославівна |
Приналежність: | Dalevskaya D.Ya |
Бібліографічний опис: | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих
продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна
наукова праця на правах рукопису. Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. |
Дата публікації: | гру-2021 |
Дата подання: | гру-2021 |
Дата внесення: | 20-гру-2021 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ТНТУ |
Науковий керівник: | Покотило, Олег Степанович |
Члени комітету: | Юкало, Володимир Глібович Стадник, Ігор Ярославович Крупа, Ольга Миколаївна |
УДК: | 63.637 |
Теми: | кефір kefir йогурт yogurt молоко-питне drinking milk "Йодіс-концентрат" "Iodis-concentrate" йод iodine фізико-хімічні показники physical and chemical indicators технологія technology біологічна цінність biological value зберігання storage |
Короткий огляд (реферат): | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних
продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної
добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних
продуктів підвищенної білогічної цінності. The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 |
Власник авторського права: | Далєвська Діана Ярославівна |
Тип вмісту: | Dissertation |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.