Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Заглавие: | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду |
Други Заглавия: | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine |
Автори: | Далєвська, Діана Ярославівна |
Affiliation: | Dalevskaya D.Ya |
Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих
продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна
наукова праця на правах рукопису. Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. |
Дата на Публикуване: | Дек-2021 |
Submitted date: | Дек-2021 |
Date of entry: | 20-Дек-2021 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
Committee members: | Юкало, Володимир Глібович Стадник, Ігор Ярославович Крупа, Ольга Миколаївна |
UDC: | 63.637 |
Ключови Думи: | кефір kefir йогурт yogurt молоко-питне drinking milk "Йодіс-концентрат" "Iodis-concentrate" йод iodine фізико-хімічні показники physical and chemical indicators технологія technology біологічна цінність biological value зберігання storage |
Резюме: | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних
продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної
добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних
продуктів підвищенної білогічної цінності. The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 |
Copyright owner: | Далєвська Діана Ярославівна |
Content type: | Dissertation |
Показва се в Колекции: | 181 Харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.