Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Назва: Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду
Інші назви: Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine
Автори: Далєвська, Діана Ярославівна
Приналежність: Dalevskaya D.Ya
Бібліографічний опис: Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису.
Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021.
Дата публікації: гру-2021
Дата подання: гру-2021
Дата внесення: 20-гру-2021
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Покотило, Олег Степанович
Члени комітету: Юкало, Володимир Глібович
Стадник, Ігор Ярославович
Крупа, Ольга Миколаївна
УДК: 63.637
Теми: кефір
kefir
йогурт
yogurt
молоко-питне
drinking milk
"Йодіс-концентрат"
"Iodis-concentrate"
йод
iodine
фізико-хімічні показники
physical and chemical indicators
технологія
technology
біологічна цінність
biological value
зберігання
storage
Короткий огляд (реферат): Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних продуктів підвищенної білогічної цінності.
The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Власник авторського права: Далєвська Діана Ярославівна
Тип вмісту: Dissertation
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.