Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Title: | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду |
Other Titles: | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine |
Authors: | Далєвська, Діана Ярославівна |
Affiliation: | Dalevskaya D.Ya |
Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих
продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна
наукова праця на правах рукопису. Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. |
Issue Date: | Δεκ-2021 |
Submitted date: | Δεκ-2021 |
Date of entry: | 20-Δεκ-2021 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
Committee members: | Юкало, Володимир Глібович Стадник, Ігор Ярославович Крупа, Ольга Миколаївна |
UDC: | 63.637 |
Keywords: | кефір kefir йогурт yogurt молоко-питне drinking milk "Йодіс-концентрат" "Iodis-concentrate" йод iodine фізико-хімічні показники physical and chemical indicators технологія technology біологічна цінність biological value зберігання storage |
Abstract: | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних
продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної
добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних
продуктів підвищенної білогічної цінності. The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 |
Copyright owner: | Далєвська Діана Ярославівна |
Content type: | Dissertation |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | 181 Харчові технології |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα