กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorДалєвська, Діана Ярославівна-
dc.date.accessioned2021-12-20T13:47:43Z-
dc.date.available2021-12-20T13:47:43Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.date.submitted2021-12-
dc.identifier.citationДалєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису.uk_UA
dc.identifier.citationDalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523-
dc.description.abstractДисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних продуктів підвищенної білогічної цінності.uk_UA
dc.description.abstractThe dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological valueuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectмолоко-питнеuk_UA
dc.subjectdrinking milkuk_UA
dc.subject"Йодіс-концентрат"uk_UA
dc.subject"Iodis-concentrate"uk_UA
dc.subjectйодuk_UA
dc.subjectiodineuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectphysical and chemical indicatorsuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.titleТехнологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йодуuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodineuk_UA
dc.typeDissertationuk_UA
dc.rights.holderДалєвська Діана Ярославівнаuk_UA
dc.contributor.committeeMemberЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.committeeMemberСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc63.637uk_UA
dc.contributor.affiliationDalevskaya D.Yauk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:181 Харчові технології

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Далєвська Діана (Анотація).pdf304,33 kBAdobe PDFดู/เปิด
Висновок Далєвська.pdf422,47 kBAdobe PDFดู/เปิด
Відгук опонента Цісарик.pdf801,07 kBAdobe PDFดู/เปิด
Відгук опонента Боднарчук.pdf809,91 kBAdobe PDFดู/เปิด
Далєвська Діана(Дисетація).pdf3,87 MBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น