Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
| dc.contributor.author | Далєвська, Діана Ярославівна | - |
| dc.date.accessioned | 2021-12-20T13:47:43Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-20T13:47:43Z | - |
| dc.date.issued | 2021-12 | - |
| dc.date.submitted | 2021-12 | - |
| dc.identifier.citation | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. | uk_UA |
| dc.identifier.citation | Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 | - |
| dc.description.abstract | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних продуктів підвищенної білогічної цінності. | uk_UA |
| dc.description.abstract | The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk_UA |
| dc.subject | кефір | uk_UA |
| dc.subject | kefir | uk_UA |
| dc.subject | йогурт | uk_UA |
| dc.subject | yogurt | uk_UA |
| dc.subject | молоко-питне | uk_UA |
| dc.subject | drinking milk | uk_UA |
| dc.subject | "Йодіс-концентрат" | uk_UA |
| dc.subject | "Iodis-concentrate" | uk_UA |
| dc.subject | йод | uk_UA |
| dc.subject | iodine | uk_UA |
| dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
| dc.subject | physical and chemical indicators | uk_UA |
| dc.subject | технологія | uk_UA |
| dc.subject | technology | uk_UA |
| dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
| dc.subject | biological value | uk_UA |
| dc.subject | зберігання | uk_UA |
| dc.subject | storage | uk_UA |
| dc.title | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | uk_UA |
| dc.title.alternative | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine | uk_UA |
| dc.type | Dissertation | uk_UA |
| dc.rights.holder | Далєвська Діана Ярославівна | uk_UA |
| dc.contributor.committeeMember | Юкало, Володимир Глібович | - |
| dc.contributor.committeeMember | Стадник, Ігор Ярославович | - |
| dc.contributor.committeeMember | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
| dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
| dc.subject.udc | 63.637 | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | Dalevskaya D.Ya | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.