Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Далєвська, Діана Ярославівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-20T13:47:43Z | - |
dc.date.available | 2021-12-20T13:47:43Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.date.submitted | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. | uk_UA |
dc.identifier.citation | Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 | - |
dc.description.abstract | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних продуктів підвищенної білогічної цінності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | kefir | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | молоко-питне | uk_UA |
dc.subject | drinking milk | uk_UA |
dc.subject | "Йодіс-концентрат" | uk_UA |
dc.subject | "Iodis-concentrate" | uk_UA |
dc.subject | йод | uk_UA |
dc.subject | iodine | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical indicators | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.title | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine | uk_UA |
dc.type | Dissertation | uk_UA |
dc.rights.holder | Далєвська Діана Ярославівна | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.committeeMember | Стадник, Ігор Ярославович | - |
dc.contributor.committeeMember | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject.udc | 63.637 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Dalevskaya D.Ya | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Показва се в Колекции: | 181 Харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.