Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Далєвська, Діана Ярославівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-20T13:47:43Z | - |
dc.date.available | 2021-12-20T13:47:43Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.date.submitted | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. | uk_UA |
dc.identifier.citation | Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 | - |
dc.description.abstract | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних продуктів підвищенної білогічної цінності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | kefir | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | молоко-питне | uk_UA |
dc.subject | drinking milk | uk_UA |
dc.subject | "Йодіс-концентрат" | uk_UA |
dc.subject | "Iodis-concentrate" | uk_UA |
dc.subject | йод | uk_UA |
dc.subject | iodine | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical indicators | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.title | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine | uk_UA |
dc.type | Dissertation | uk_UA |
dc.rights.holder | Далєвська Діана Ярославівна | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.committeeMember | Стадник, Ігор Ярославович | - |
dc.contributor.committeeMember | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject.udc | 63.637 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Dalevskaya D.Ya | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Vyskytuje se v kolekcích: | 181 Харчові технології |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.