Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Tytuł: Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду
Inne tytuły: Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine
Authors: Далєвська, Діана Ярославівна
Affiliation: Dalevskaya D.Ya
Bibliographic description (Ukraine): Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису.
Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021.
Data wydania: gru-2021
Data archiwizacji: gru-2021
Date of entry: 20-gru-2021
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
Promotor: Покотило, Олег Степанович
Członkowie Komitetu: Юкало, Володимир Глібович
Стадник, Ігор Ярославович
Крупа, Ольга Миколаївна
UDC: 63.637
Słowa kluczowe: кефір
kefir
йогурт
yogurt
молоко-питне
drinking milk
"Йодіс-концентрат"
"Iodis-concentrate"
йод
iodine
фізико-хімічні показники
physical and chemical indicators
технологія
technology
біологічна цінність
biological value
зберігання
storage
Abstract: Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних продуктів підвищенної білогічної цінності.
The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Właściciel praw autorskich: Далєвська Діана Ярославівна
Typ zawartości: Dissertation
Występuje w kolekcjach:181 Харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi