Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523
Tytuł: | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду |
Inne tytuły: | Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine |
Authors: | Далєвська, Діана Ярославівна |
Affiliation: | Dalevskaya D.Ya |
Bibliographic description (Ukraine): | Далєвська Д.Я. Технологія виготовлення молока та молочнокислих
продуктів з використанням біологічно активного йоду – Кваліфікаційна
наукова праця на правах рукопису. Dalevskaya D.Ya. Technology of production of milk and lactic acid products with the use of biologically active iodine - Qualifying scientific work on the rights of the manuscript. - Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy, Ternopil, 2021. |
Data wydania: | gru-2021 |
Data archiwizacji: | gru-2021 |
Date of entry: | 20-gru-2021 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | ТНТУ |
Promotor: | Покотило, Олег Степанович |
Członkowie Komitetu: | Юкало, Володимир Глібович Стадник, Ігор Ярославович Крупа, Ольга Миколаївна |
UDC: | 63.637 |
Słowa kluczowe: | кефір kefir йогурт yogurt молоко-питне drinking milk "Йодіс-концентрат" "Iodis-concentrate" йод iodine фізико-хімічні показники physical and chemical indicators технологія technology біологічна цінність biological value зберігання storage |
Abstract: | Дисертція присвячена удосконаленню технології кисломолочних
продуктів (кефір, йогурт) та питного молока з використаням біологічної
добавки «Йодіс-концентрат» та розширенню асортименту молочних
продуктів підвищенної білогічної цінності. The dissertation is devoted to improving the technology of fermented milk products (kefir, yogurt) drinking milk using the biological additive "Jodisconcentrate" and expanding the range of dairy products of high biological value |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523 |
Właściciel praw autorskich: | Далєвська Діана Ярославівна |
Typ zawartości: | Dissertation |
Występuje w kolekcjach: | 181 Харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Далєвська Діана (Анотація).pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Висновок Далєвська.pdf | 422,47 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Відгук опонента Цісарик.pdf | 801,07 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Відгук опонента Боднарчук.pdf | 809,91 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Далєвська Діана(Дисетація).pdf | 3,87 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi