Browsing by Subject ресторанний бізнес

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 26
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article1-Dec-201716-Dec-2017Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principlesPoltavska, Oksana
Bachelor ThesisDec-202326-Dec-2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor ThesisJun-202421-Jun-2024Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі»)Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana
Master ThesisDec-202425-Dec-2024«Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
Bachelor ThesisJun-202212-Sep-2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Article14-Apr-202017-Sep-2020Економічні фактори маркетингового середовища підприємств ресторанного бізнесуКарабаза, Ірина Анатоліївна; Karabaza, Iryna
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
ArticleNov-20245-Dec-2024НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВШерстюк, Роман; Стойко, Ігор
Bachelor ThesisJun-202412-Jun-2024Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй»)Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona