Prohlížení dle Předmět ресторанний бізнес

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 26
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article1-pro-201716-pro-2017Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principlesPoltavska, Oksana
Bachelor Thesispro-202326-pro-2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesisčer-202421-čer-2024Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі»)Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana
Master Thesispro-202425-pro-2024«Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
Bachelor Thesisčer-202212-zář-2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Article14-dub-202017-zář-2020Економічні фактори маркетингового середовища підприємств ресторанного бізнесуКарабаза, Ірина Анатоліївна; Karabaza, Iryna
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Articlelis-20245-pro-2024НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВШерстюк, Роман; Стойко, Ігор
Bachelor Thesisčer-202412-čer-2024Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй»)Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona