Browsing by Subject ресторанний бізнес
Showing results 1 to 10 of 26
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Article | 1-Dec-2017 | 16-Dec-2017 | Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principles | Poltavska, Oksana |
| Bachelor Thesis | Dec-2023 | 26-Dec-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
| Bachelor Thesis | Jun-2024 | 21-Jun-2024 | Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі») | Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana |
| Master Thesis | Dec-2024 | 25-Dec-2024 | «Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax») | Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia |
| Bachelor Thesis | Jun-2022 | 12-Sep-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
| Bachelor Thesis | Jun-2022 | 23-Aug-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
| Article | 14-Apr-2020 | 17-Sep-2020 | Економічні фактори маркетингового середовища підприємств ресторанного бізнесу | Карабаза, Ірина Анатоліївна; Karabaza, Iryna |
| Bachelor Thesis | Jun-2022 | 23-Aug-2022 | Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про») | Савків, Марія В’ячеславівна |
| Article | Nov-2024 | 5-Dec-2024 | НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВ | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор |
| Bachelor Thesis | Jun-2024 | 12-Jun-2024 | Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй») | Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona |