Prohlížení dle Předmět ресторанний бізнес
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 26
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Article | 1-pro-2017 | 16-pro-2017 | Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principles | Poltavska, Oksana |
Bachelor Thesis | pro-2023 | 26-pro-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
Bachelor Thesis | čer-2024 | 21-čer-2024 | Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі») | Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana |
Master Thesis | pro-2024 | 25-pro-2024 | «Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax») | Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia |
Bachelor Thesis | čer-2022 | 12-zář-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
Bachelor Thesis | čer-2022 | 23-srp-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
Article | 14-dub-2020 | 17-zář-2020 | Економічні фактори маркетингового середовища підприємств ресторанного бізнесу | Карабаза, Ірина Анатоліївна; Karabaza, Iryna |
Bachelor Thesis | čer-2022 | 23-srp-2022 | Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про») | Савків, Марія В’ячеславівна |
Article | lis-2024 | 5-pro-2024 | НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВ | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор |
Bachelor Thesis | čer-2024 | 12-čer-2024 | Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй») | Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona |