Browsing by Subject консервування

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesis201929-十二月-2019Розробка нового виду консервованих маринадівФрей, Ярослав Іванович; Frey J.I.
Thesis Abstract十二月-201821-十二月-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis Abstract201818-二月-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.
Thesis二月-201724-二月-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиХамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras
Master Thesis202029-十二月-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis202029-十二月-2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis201929-十二月-2019Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукруФедорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B.
Article24-四月-201427-二月-2016Топінамбур консервованийБензін, Хуссам; Benzzine, Houssam
Master Thesis202025-十二月-2020Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировиниВуйда, Олег Петрович; Vuida, Oleg Petrovich
Master Thesis201929-十二月-2019Удосконалення технології фруктових консервів з високим вмістом сухих речовинТомашівський, Віталій Петрович; Tomashivskii V.V.