Перегляд зібрання за групою - Автори Datsyshyn, K. Ye.
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання | Журбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру | Дацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Реалізація молочної сироватки | Дацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою | Журбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка | Дацишин, Катерина Євгенівна; Чижевська, М. М.; Datsyshyn, K. Ye.; Chyzhevska, M. M. |