Перегляд зібрання за групою - Автори Datsyshyn, K. Ye.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract25-вер-202528-жов-2025Використання спіруліни у технології сиркових виробівДацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Conference Abstract11-гру-202424-січ-2025Застосування борошна кіноа у сиркових виробахДуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Реалізація молочної сироваткиДацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напоюЖурбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білкаДацишин, Катерина Євгенівна; Чижевська, М. М.; Datsyshyn, K. Ye.; Chyzhevska, M. M.