Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | The effect of anolyte and catholyte water on the microbiome of the oral cavity | Плавуцький, Тарас; Покотило, Олег; Plavutsky, T.; Pokotylo, O. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 | Покотило, Олег; Витрикуш, Юлія; Ярошенко, Тетяна; Pokotylo, Oleh; Vytrykusch, Julija; Tetiana, Yaroshenko |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробів | Протасевич, Юрій; Покотило, Олег; Protasevych, Yuriy; Pokotylo, Oleh |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням | Копчак, Наталія Григорівна; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах | Очкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірків | Кухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Сельський, Володимир Романович; Kukhtyn, Nicholas; Pokotylo, Oleg; Melnychuk, Oksana; Selskyi, Vladimir |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | Павлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні | Покотило, Олег; Колихалін, Олександр; Пщпович, Дарія; Pokotylo, Oleg; Kolykhalin, Oleksandr; Popovych, Daria |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Католітна воднева вода як джерело електронів для здорового довголіття | Боднарчук, Григорій; Шкоропад, Назар; Покотило, Олег; Bodnarchuk, Hrihoriy; Shkoropad, Nazar; Pokotylo, Oleh |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖК | Жебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Рн і овп молока в процесі скисання | Покотило, Олег; Радчук, Ольга; Бальковський, Володимир; Pokotylo, Oleg; Radchuk, Olha; Balkovsky, Volodimir |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок | Покотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів | Покотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Функціональний йогурт із біологічно активним йодом | Покотило, Олег; Лиховида, Володимир; Лазарюк, Валерій Володимирович; Pokotylo, Oleh; Lychovyda, Volodymyr; Lazarjuk, Valeryi |