Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222
| Název: | Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні |
| Další názvy: | Change in ph and orp in the vegetable juice on storage |
| Autoři: | Покотило, Олег Колихалін, Олександр Пщпович, Дарія Pokotylo, Oleg Kolykhalin, Oleksandr Popovych, Daria |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні / Олег Покотило, Олександр Колихалін, Дарія Пщпович // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 147. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Pokotylo O., Kolykhalin O., Popovych D. (2019) Zminy rn i ovp u ovochevykh sokakh pry zberihanni [Change in ph and orp in the vegetable juice on storage]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 147 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Datum vydání: | 10-říj-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.8.031 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 147 |
| Start page: | 147 |
| End page: | 147 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| URL for reference material: | https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- |
| References (Ukraine): | 1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- |
| References (International): | 1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147.pdf | 285,38 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147.djvu | 18,08 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147__COVER.png | 452,61 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.