Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222
Tytuł: | Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні |
Inne tytuły: | Change in ph and orp in the vegetable juice on storage |
Authors: | Покотило, Олег Колихалін, Олександр Пщпович, Дарія Pokotylo, Oleg Kolykhalin, Oleksandr Popovych, Daria |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Покотило О. Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганні / Олег Покотило, Олександр Колихалін, Дарія Пщпович // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 147. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Pokotylo O., Kolykhalin O., Popovych D. (2019) Zminy rn i ovp u ovochevykh sokakh pry zberihanni [Change in ph and orp in the vegetable juice on storage]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 147 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.8.031 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 147 |
Główna strona: | 147 |
Strona końcowa: | 147 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29222 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Związane URL literatura: | https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- |
Wykaz piśmiennictwa: | 1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- |
References: | 1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZTIzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwBU/edit- |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147.pdf | 285,38 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147.djvu | 18,08 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Change_in_ph_and_orp_in_the_147__COVER.png | 452,61 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi