Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29224
| Název: | Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 |
| Další názvy: | Biologically active food supplement with balanced composition of pufas of omega-3, 6 and 9 families |
| Autoři: | Покотило, Олег Витрикуш, Юлія Ярошенко, Тетяна Pokotylo, Oleh Vytrykusch, Julija Tetiana, Yaroshenko |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 / Олег Покотило, Юлія Витрикуш, Тетяна Ярошенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 149. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Pokotylo O., Vytrykusch J., Tetiana Y. (2019) Biolohichno aktyvna kharchova dobavka iz zbalansovanym skladom pnzhk rodyn omeha-3, 6 ta 9 [Biologically active food supplement with balanced composition of pufas of omega-3, 6 and 9 families]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 149 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Datum vydání: | 10-říj-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 637.146.2 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 149 |
| Start page: | 149 |
| End page: | 149 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29224 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149.pdf | 285,41 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149.djvu | 16,04 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149__COVER.png | 425,97 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.