Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29224
Títol: | Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 |
Altres títols: | Biologically active food supplement with balanced composition of pufas of omega-3, 6 and 9 families |
Autor: | Покотило, Олег Витрикуш, Юлія Ярошенко, Тетяна Pokotylo, Oleh Vytrykusch, Julija Tetiana, Yaroshenko |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 / Олег Покотило, Юлія Витрикуш, Тетяна Ярошенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 149. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Pokotylo O., Vytrykusch J., Tetiana Y. (2019) Biolohichno aktyvna kharchova dobavka iz zbalansovanym skladom pnzhk rodyn omeha-3, 6 ta 9 [Biologically active food supplement with balanced composition of pufas of omega-3, 6 and 9 families]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 149 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de publicació: | 10-d’o-2019 |
Date of entry: | 15-de -2019 |
Editorial: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.146.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 149 |
Start page: | 149 |
End page: | 149 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29224 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149.pdf | 285,41 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149.djvu | 16,04 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149__COVER.png | 425,97 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.