Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29224
Tytuł: | Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 |
Inne tytuły: | Biologically active food supplement with balanced composition of pufas of omega-3, 6 and 9 families |
Authors: | Покотило, Олег Витрикуш, Юлія Ярошенко, Тетяна Pokotylo, Oleh Vytrykusch, Julija Tetiana, Yaroshenko |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Покотило О. Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9 / Олег Покотило, Юлія Витрикуш, Тетяна Ярошенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 149. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Pokotylo O., Vytrykusch J., Tetiana Y. (2019) Biolohichno aktyvna kharchova dobavka iz zbalansovanym skladom pnzhk rodyn omeha-3, 6 ta 9 [Biologically active food supplement with balanced composition of pufas of omega-3, 6 and 9 families]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 149 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.146.2 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 149 |
Główna strona: | 149 |
Strona końcowa: | 149 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29224 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149.pdf | 285,41 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149.djvu | 16,04 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Biologically_active_food_supplement_149__COVER.png | 425,97 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi