Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Використання насіння льону в харчовій промисловості | Лялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості | Лялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Замінники цукру у консервованій продукції | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii |
Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; П'яла, У.; Beyko, L.; Lyalyk, A.; Pyala, U. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Консервування десертних овочів | Третяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Консервування фруктових соусів | Лялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Lyalik, Anastasiya; Beyko, Ludmila |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Концепція функціональних харчових продуктів | Лялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Соуси та маринади у консервованій продукції | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Фруктові консерви у харчовій промисловості | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані | Лялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana |