Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Автори Крупа, Ольга Миколаївна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 3 до 17 із 17
< назад
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
27-лис-2019
5-лют-2020
Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях
Шум, А. О.
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Shum, A. O.
;
Krupa, O. M.
-
2022
7-чер-2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations
2023
7-чер-2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations
2021
17-лис-2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2022
27-чер-2022
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Conference Abstract
16-лис-2017
25-січ-2018
Молоко десертне із спеціями та медом
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Вовчко, О. М.
;
Krupa, O. M.
;
Vovchko, O. M.
Conference Abstract
14-тра-2020
3-чер-2020
Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Yukalo, V.
;
Datsyshyn, K.
;
Storozh, L.
;
Krupa, O.
Course of lectures
2019
19-чер-2024
Проектування підприємств молочної промисловості: курс лекцій
Крупа, Ольга Миколаївна
Conference Abstract
11-жов-2017
28-жов-2017
Спосіб виробництва йогуртного соусу
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Шинкарик, М.
;
Давида, В.
;
Krupa, O.
;
Shynkaryk, M.
;
Davyda, V.
Patent
23-бер-2018
10-лют-2019
Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах
Юкало, Володимир Глібович
;
Yukalo, Volodymyr Hlibovych
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Krupa, Olha Mykolaivna
Patent
27-лис-2017
21-січ-2018
Спосіб препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Yukalo, Volodymyr Hlibovych
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Krupa, Olha Mykolaivna
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Datsyshyn, Kateryna Yevhenivna
Methodical recommendations
2018
31-жов-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2018
31-жов-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Conference Abstract
22-вер-2022
19-жов-2022
Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Yukalo, V.
;
Datsyshyn, K.
;
Krupa, O.
;
Storozh, L.
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Інноваційні компоненти при виготовленні масла функціонального призначення
Смачило, Оксана
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Smachylo, Oksana
;
Krupa, Olha