Showing results 1 to 20 of 27
next >
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | 21-Dec-2010 | 24-Feb-2016 | VHDL модель модуля спеціалізованого процесора математичної обробки даних в режимі реального часу | Гуржуй, Руслан; Воробець, Георгій; Gurzhui, Ruslan; Vorobets, George |
Conference Abstract | 22-Apr-2021 | 20-May-2021 | Актуальність застосування контент-аналізу як методу психологічного дослідження цифрового світу | Чуйко, Г.; Ілюк, М.; Chuiko, H.; Iliuk, M. |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироватки | Шиманська, Юлія; Сачко, Анастасія; Федорів, Віктор; Shymanska, Yuliia; Sachko, Anastasiia; Fedoriv, Victor |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методами | Сачко, Анастасія; Дійчук, Володимир; Sachko, Anastasiia; Diichuk, Volodymyr |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції | Кондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor |
Article | 21-Dec-2010 | 24-Feb-2016 | Використання нейронних мереж у 8-розрядних мікроконтролерах | Рощупкін, Олексій; Roshchupkin, Oleksiy |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції | Худий, Олексій; Марченко, Михайло; Худа, Лідія; Khudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia |
Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного | Воробець, М. М.; Кобаса, І. М.; Євлаш, В. В.; Vorobets, M. M.; Kobasa, I. M.; Evlash, V. V. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів | Сачко, Анастасія; Лисяк, Марія; Sachko, Anastasiia; Lysiak, Mariia |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження | Копильчук, Галина; Кеца, Оксана; Kopilchuk, Galina; Ketsa, Oksana |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Jun-2021 | Залучення базальтового туфу як адсорбента для очищення води від Microcystis aeruginosa (Kützing) Kützing | Чебан, Лариса; Марченко, Михайло; Cheban, Larysa; Marchenko, Mykhailo |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції | Марценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor |
Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів | Кобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивості | Сема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor |
Conference Abstract | 22-Apr-2021 | 20-May-2021 | Кіберсоціалізація особистості на теренах цифрового світу | Чаплак, Я.; Тритенко, І.; Лясковська, А.-Х.; Chaplak, Ya.; Trytenko, I.; Lyaskovska, A.-H. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Тарабузан, Назар; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tarabuzan, Nazar |
Conference Abstract | 22-Nov-2022 | 15-Dec-2022 | Моделювання економічних систем в умовах підвищеного ризику | Вітлінський, В. В.; Маханець, Л. Л.; Vitlinskyi, Valdemar V.; Makhanets, Liubov |
Conference Abstract | 22-Apr-2021 | 20-May-2021 | Особливості сугестивного впливу в соціальних мережах | Чуйко, Г.; Тритенко, І.; Chuiko, H.; Trytenko, I. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури | Чебан, Лариса; Чміль, Андрій; Марченко, Михайло; Cheban, Larysa; Chmil, Andrii; Marchenko, Mykhailo |