Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140
| Title: | Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду |
| Other Titles: | Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate |
| Authors: | Воробець, Марія Кобаса, Ігор Тарабузан, Назар Vorobets, Mariya Kobasa, Igor Tarabuzan, Nazar |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Воробець М. Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Назар Тарабузан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 40. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Vorobets M., Kobasa I., Tarabuzan N. (2019) Liuminestsentnyi analiz yak ekspres-metod dlia vyznachennia yakosti shokoladu [Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 40 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 10-okt-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 543.426 663.91 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 40 |
| Start page: | 40 |
| End page: | 40 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40.pdf | 286,94 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40.djvu | 16,77 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40__COVER.png | 491,87 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!