Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140
Назва: | Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду |
Інші назви: | Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate |
Автори: | Воробець, Марія Кобаса, Ігор Тарабузан, Назар Vorobets, Mariya Kobasa, Igor Tarabuzan, Nazar |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Бібліографічний опис: | Воробець М. Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Назар Тарабузан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 40. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Vorobets M., Kobasa I., Tarabuzan N. (2019) Liuminestsentnyi analiz yak ekspres-metod dlia vyznachennia yakosti shokoladu [Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 40 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 543.426 663.91 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 40 |
Початкова сторінка: | 40 |
Кінцева сторінка: | 40 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40.pdf | 286,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40.djvu | 16,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40__COVER.png | 491,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.