Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140

Tytuł: Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду
Inne tytuły: Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate
Authors: Воробець, Марія
Кобаса, Ігор
Тарабузан, Назар
Vorobets, Mariya
Kobasa, Igor
Tarabuzan, Nazar
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Воробець М. Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Назар Тарабузан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 40. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Vorobets M., Kobasa I., Tarabuzan N. (2019) Liuminestsentnyi analiz yak ekspres-metod dlia vyznachennia yakosti shokoladu [Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 40 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 543.426
663.91
Strony: 1
Zakres stron: 40
Główna strona: 40
Strona końcowa: 40
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi