Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВоробець, Марія
dc.contributor.authorКобаса, Ігор
dc.contributor.authorТарабузан, Назар
dc.contributor.authorVorobets, Mariya
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorTarabuzan, Nazar
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationВоробець М. Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Назар Тарабузан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 40. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140-
dc.format.extent40
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleЛюмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду
dc.title.alternativeLuminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc543.426
dc.subject.udc663.91
dc.identifier.citationenVorobets M., Kobasa I., Tarabuzan N. (2019) Liuminestsentnyi analiz yak ekspres-metod dlia vyznachennia yakosti shokoladu [Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 40 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage40
dc.citation.epage40
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.