Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воробець, Марія | |
dc.contributor.author | Кобаса, Ігор | |
dc.contributor.author | Тарабузан, Назар | |
dc.contributor.author | Vorobets, Mariya | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.contributor.author | Tarabuzan, Nazar | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Воробець М. Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Назар Тарабузан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 40. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29140 | - |
dc.format.extent | 40 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколаду | |
dc.title.alternative | Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 543.426 | |
dc.subject.udc | 663.91 | |
dc.identifier.citationen | Vorobets M., Kobasa I., Tarabuzan N. (2019) Liuminestsentnyi analiz yak ekspres-metod dlia vyznachennia yakosti shokoladu [Luminescent analysis as an express method for determining the quality of chocolate]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 40 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 40 | |
dc.citation.epage | 40 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40.pdf | 286,94 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40.djvu | 16,77 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Vorobets_M-Luminescent_analysis_as_an_40__COVER.png | 491,87 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.