Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225
Назва: | Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції |
Інші назви: | The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions |
Автори: | Худий, Олексій Марченко, Михайло Худа, Лідія Khudyi, Oleksii Marchenko, Mykhailo Khuda, Lidiia |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Бібліографічний опис: | Худий О. Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції / Олексій Худий, Михайло Марченко, Лідія Худа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 150–151. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Khudyi O., Marchenko M., Khuda L. (2019) Vmist astaksantynu ta polinenasychenykh zhyrnykh kyslot u krylovii olii za riznykh umov ekstraktsii [The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 150-151 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 150-151 |
Початкова сторінка: | 150 |
Кінцева сторінка: | 151 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Khudyi_O-The_content_of_astaxanthin_150-151.pdf | 569,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Khudyi_O-The_content_of_astaxanthin_150-151.djvu | 31,84 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Khudyi_O-The_content_of_astaxanthin_150-151__COVER.png | 481,37 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.