Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225
Tytuł: | Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції |
Inne tytuły: | The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions |
Authors: | Худий, Олексій Марченко, Михайло Худа, Лідія Khudyi, Oleksii Marchenko, Mykhailo Khuda, Lidiia |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Худий О. Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції / Олексій Худий, Михайло Марченко, Лідія Худа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 150–151. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Khudyi O., Marchenko M., Khuda L. (2019) Vmist astaksantynu ta polinenasychenykh zhyrnykh kyslot u krylovii olii za riznykh umov ekstraktsii [The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 150-151 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 150-151 |
Główna strona: | 150 |
Strona końcowa: | 151 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Khudyi_O-The_content_of_astaxanthin_150-151.pdf | 569,96 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Khudyi_O-The_content_of_astaxanthin_150-151.djvu | 31,84 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Khudyi_O-The_content_of_astaxanthin_150-151__COVER.png | 481,37 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi