Yazar Datsyshyn, K. Ye.
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 6-Ara-2023 | 21-Oca-2024 | Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання | Журбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру | Дацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I. |
Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Застосування борошна кіноа у сиркових виробах | Дуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Реалізація молочної сироватки | Дацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I. |
Conference Abstract | 6-Ara-2023 | 21-Oca-2024 | Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою | Журбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка | Дацишин, Катерина Євгенівна; Чижевська, М. М.; Datsyshyn, K. Ye.; Chyzhevska, M. M. |