Yazar Datsyshyn, K. Ye.

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract6-Ara-202321-Oca-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract28-Eyl-202321-Kas-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Conference Abstract11-Ara-202424-Oca-2025Застосування борошна кіноа у сиркових виробахДуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract28-Eyl-202321-Kas-2023Реалізація молочної сироваткиДацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I.
Conference Abstract6-Ara-202321-Oca-2024Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напоюЖурбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract24-May-202319-Tem-2023Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білкаДацишин, Катерина Євгенівна; Чижевська, М. М.; Datsyshyn, K. Ye.; Chyzhevska, M. M.