Разлистване на по Автор Назарко, Ірина Степанівна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 33 от 33
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract2-Май-20183-Юли-2018Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Використання добавок у сучасних молочних продуктахНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
ArticleАпр-20168-Юли-2016Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗНазарко, Ірина Степанівна
Article18-Май-20168-Юни-2016Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract24-Май-202319-Юли-2023Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Handbook201927-Авг-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract11-Окт-201728-Окт-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Консервування плодово-ягідних напівфабрикатівФігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna
Book8-Юли-20168-Юли-2016Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
BookМай-201727-Юни-2017Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory InstructionsЮни-202029-Юни-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Laboratory InstructionsЮни-202029-Юни-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Learning Object8-Юли-20168-Юли-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsОкт-202013-Юни-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201817-Дек-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
-Май-201719-Юни-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Learning ObjectМай-201718-Юни-2017МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsМар-201920-Юни-2019Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations20219-Окт-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Methodical recommendationsМай-201824-Юни-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsМай-201822-Юни-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Article19-Май-201521-Яну-2016Перспективи використання функціональних продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Methodical recommendations202226-Дек-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Розроблення йогурту з алое вера та медомСторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Фігуш, Г. В.; Storozh, L.; Nazarko, I.; Figush, G.
Proceedings Book20241-Юли-2024Розроблення кисломолочного напою з алое вераСторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна
Conference Abstract10-Окт-201915-Ное-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article8-Окт-201521-Дек-2015Українські стандарти безпечності харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Proceedings BookЮни-202429-Юни-2024ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУКЖирська, Галина Ярославівна; Назарко, Ірина Степанівна
BookМай-201328-Мар-2017Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузіНазарко, Ірина Степанівна
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококівЮкало, Володимир Глібович; Назарко, Ірина Степанівна; Величко, Арсен; Yukalo, V.; Nazarko, I.; Velychko, A.
Conference Abstract28-Апр-202216-Юни-2022Харчова добавка Е621 у нашому життіДуда, М.; Салівонов, Т.; Назарко, Ірина Степанівна; Duda, M.; Salivonov, T.; Nazarko, I. S.
Article13-Май-20141-Фев-2016Шляхи підвищення якості знань з хімії студентів-іноземців у вищих технічних навчальних закладахНазарко, Ірина Степанівна; Джур, Ярослава; Nazarko, Iryna; Dzhur, Yaroslava
Conference Abstract22-Сеп-202219-Окт-2022Яблучна кислота – ідеальна харчова добавкаНазарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina