Browsing by UDC 658.64

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Articlejun-20232-aug-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана
Conference Abstract27-nov-20195-feb-2020Ukraine’s it outsourcing companies performanceMarynenko, N. Yu.; Chaika, Yu. V.
Bachelor Thesisjun-202213-mar-2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Master Thesisdes-202426-des-2024Впровадження інвестиційного проєкту з автоматизації бізнес-процесів на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Версаль»)Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro
Conference Abstract30-nov-202328-feb-2024Місце маркетингу в загальній системі управління підприємством у ресторанному бізнесіКіпибіда, Людмила; Коваль, Сергій; Мельник, Лілія Миколаївна; Kipybida, Liudmyla; Koval, Serhii; Melnyk, Liliya
Master Thesisdes-202425-des-2024Організаційно-економічне забезпечення інноваційного розвитку готельних підприємств (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель»)Вітряк, Алла Олександрівна; Vitriak, Alla
Conference Abstract31-mar-202319-apr-2023Організаційні аспекти інтернет-торгівліПоливода, Анастасія; Галущак, Ольга Ярополківна; Polyvoda, Anastasiia; Halushchak, Olha
Conference Abstract27-apr-202310-jun-2023Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарстваМартинчук, М.; Бачуріна, А.; Martynchuk, M.; Bachurina, A.
Bachelor Thesisjun-202223-aug-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesisjun-20226-sep-2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна
Master Thesisdes-202329-des-2023Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna
Master Thesisdes-202217-jan-2023Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana
Conference Abstract27-apr-202310-jun-2023Сучасні тренди в закладах ресторанного господарстваБачуріна, А.; Мартинчук, М.; Bachurina, A.; Martynchuk, M.
Articlejun-20232-aug-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Master Thesisdes-20239-jan-2024Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Катола, Максим Романович; Katola, Maksym
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life»)Жарко, Валерія Євгенівна
Article17-лис-201624-бер-2017Європейська система сертифікації готельних послугСтойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I. I.; Sherstuk, R. P.
Master Thesisгру-202428-гру-2024Інноваційний розвиток підприємства індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Mirax»)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, David
Master Thesisгру-202316-січ-2024Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master Thesisгру-20232-січ-2024Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна; Yaremko, Diana