Перегляд зібрання за групою - УДК 658.64

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 24  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Articleчер-20232-сер-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Ukraine’s it outsourcing companies performanceMarynenko, N. Yu.; Chaika, Yu. V.
Bachelor Thesisчер-202213-бер-2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Master Thesisгру-202426-gru-2024Впровадження інвестиційного проєкту з автоматизації бізнес-процесів на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Версаль»)Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro
Conference Abstract30-lis-202328-lut-2024Місце маркетингу в загальній системі управління підприємством у ресторанному бізнесіКіпибіда, Людмила; Коваль, Сергій; Мельник, Лілія Миколаївна; Kipybida, Liudmyla; Koval, Serhii; Melnyk, Liliya
Master Thesisgru-202425-gru-2024Організаційно-економічне забезпечення інноваційного розвитку готельних підприємств (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Гала-Готель»)Вітряк, Алла Олександрівна; Vitriak, Alla
Conference Abstract31-mar-202319-kwi-2023Організаційні аспекти інтернет-торгівліПоливода, Анастасія; Галущак, Ольга Ярополківна; Polyvoda, Anastasiia; Halushchak, Olha
Conference Abstract27-kwi-202310-cze-2023Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарстваМартинчук, М.; Бачуріна, А.; Martynchuk, M.; Bachurina, A.
Bachelor Thesiscze-202223-sie-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesiscze-20226-wrz-2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна
Master Thesisgru-202329-gru-2023Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna
Master Thesisgru-202217-sty-2023Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana
Conference Abstract27-kwi-202310-cze-2023Сучасні тренди в закладах ресторанного господарстваБачуріна, А.; Мартинчук, М.; Bachurina, A.; Martynchuk, M.
Articlecze-20232-sie-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Master Thesisgru-20239-sty-2024Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Катола, Максим Романович; Katola, Maksym
Bachelor Thesiscze-202223-sie-2022Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life»)Жарко, Валерія Євгенівна
Article17-lis-201624-mar-2017Європейська система сертифікації готельних послугСтойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I. I.; Sherstuk, R. P.
Master Thesisgru-202428-gru-2024Інноваційний розвиток підприємства індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Mirax»)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, David
Master Thesisgru-202316-sty-2024Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master Thesisgru-20232-sty-2024Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна; Yaremko, Diana