Yn pori yn ôl Awdur Datsyshyn, K. Ye.
Yn dangos canlyniadau 1 i 6 o 6
Math | Dyddiad Cyhoeddi | Date of entry | Teitl | Awdur(on) |
Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання | Журбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру | Дацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I. |
Conference Abstract | 11-Dec-2024 | 24-Jan-2025 | Застосування борошна кіноа у сиркових виробах | Дуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Реалізація молочної сироватки | Дацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I. |
Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою | Журбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білка | Дацишин, Катерина Євгенівна; Чижевська, М. М.; Datsyshyn, K. Ye.; Chyzhevska, M. M. |