Перегляд зібрання за групою - Приналежності Podilsky State Agrarian and Technical University
Результати від 1 до 11 із 11
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарстві | Кузьмін, П.; Kuzmin, P. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини | Ліщук, В.; Lischuk, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання меду | Калинюк, Д.; Kalinyuk, D. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробів | Мізик, У.; MizykY. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Перевірка якості меду та встановлення його фальсифікації | Оларь, Б.; Olar, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Продуктивні показники молодняку м’ясного сименталу при згодовуванні комплексного мінерально- вітамінного препарату в умовах буковини | Вишневський, Б.; Vyshnevskyi, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Сучасні методи досліджень якості молока | Рогозюк, А.; Rogozyuk, A. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам | Осадець, О.; Osadec, O. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою | Лісовий, М.; Lisovyi, M. |