Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024

Назва: Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою
Інші назви: Quality indices of beef of different quality received after slaughter
Автори: Лісовий, М.
Lisovyi, M.
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Бібліографічний опис: Лісовий М. Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою / Лісовий М. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 63–64. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Lisovyi M. (2020) Yakisni pokaznyky yalovychyny riznoi yakosti, otrymanoi pislia zaboiu [Quality indices of beef of different quality received after slaughter]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 63-64 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 636. 65.59.29
Теми: якість
яловичина
сировина
quality
beef
raw material
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 63-64
Початкова сторінка: 63
Кінцева сторінка: 64
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» № 771/97 ВР
2. Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта // М., 2001. 525 с.
3. Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: Навчальний посібник. – К.: Центр навчальної літератури,2016. -457с.
4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60
5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016).
References: 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv i prodovolchoi syrovyny" No 771/97 VR
2. Donchenko L. V. Bezopasnost pishchevoi produktsii, L. V. Donchenko, V. D. Nadykta, M., 2001. 525 p.
3. Tytarenko L.D., Pavlova V.A., Malyhina V.D. Identyfikatsiia ta falsyfikatsiia prodovolchykh tovariv: Navchalnyi posibnyk, K., Centre of Educational Literature,2016. -457p.
4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60
5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.