Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024
Назва: | Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою |
Інші назви: | Quality indices of beef of different quality received after slaughter |
Автори: | Лісовий, М. Lisovyi, M. |
Приналежність: | Подільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University |
Бібліографічний опис: | Лісовий М. Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою / Лісовий М. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 63–64. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Lisovyi M. (2020) Yakisni pokaznyky yalovychyny riznoi yakosti, otrymanoi pislia zaboiu [Quality indices of beef of different quality received after slaughter]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 63-64 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 4-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
УДК: | 636. 65.59.29 |
Теми: | якість яловичина сировина quality beef raw material |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 63-64 |
Початкова сторінка: | 63 |
Кінцева сторінка: | 64 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» № 771/97 ВР 2. Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта // М., 2001. 525 с. 3. Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: Навчальний посібник. – К.: Центр навчальної літератури,2016. -457с. 4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60 5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016). |
References: | 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv i prodovolchoi syrovyny" No 771/97 VR 2. Donchenko L. V. Bezopasnost pishchevoi produktsii, L. V. Donchenko, V. D. Nadykta, M., 2001. 525 p. 3. Tytarenko L.D., Pavlova V.A., Malyhina V.D. Identyfikatsiia ta falsyfikatsiia prodovolchykh tovariv: Navchalnyi posibnyk, K., Centre of Educational Literature,2016. -457p. 4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60 5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016). |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Lisovyi_M-Quality_indices_of_beef_of_63-64.pdf | 536,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Lisovyi_M-Quality_indices_of_beef_of_63-64.djvu | 38,06 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Lisovyi_M-Quality_indices_of_beef_of_63-64__COVER.png | 425,65 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.