Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛісовий, М.
dc.contributor.authorLisovyi, M.
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23-25 April 2020
dc.date.accessioned2020-06-04T07:36:16Z-
dc.date.available2020-06-04T07:36:16Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationЛісовий М. Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою / Лісовий М. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 63–64. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024-
dc.format.extent63-64
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
dc.subjectякість
dc.subjectяловичина
dc.subjectсировина
dc.subjectquality
dc.subjectbeef
dc.subjectraw material
dc.titleЯкісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою
dc.title.alternativeQuality indices of beef of different quality received after slaughter
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc636. 65.59.29
dc.relation.references1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» № 771/97 ВР
dc.relation.references2. Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта // М., 2001. 525 с.
dc.relation.references3. Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: Навчальний посібник. – К.: Центр навчальної літератури,2016. -457с.
dc.relation.references4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60
dc.relation.references5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016).
dc.relation.referencesen1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv i prodovolchoi syrovyny" No 771/97 VR
dc.relation.referencesen2. Donchenko L. V. Bezopasnost pishchevoi produktsii, L. V. Donchenko, V. D. Nadykta, M., 2001. 525 p.
dc.relation.referencesen3. Tytarenko L.D., Pavlova V.A., Malyhina V.D. Identyfikatsiia ta falsyfikatsiia prodovolchykh tovariv: Navchalnyi posibnyk, K., Centre of Educational Literature,2016. -457p.
dc.relation.referencesen4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60
dc.relation.referencesen5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016).
dc.identifier.citationenLisovyi M. (2020) Yakisni pokaznyky yalovychyny riznoi yakosti, otrymanoi pislia zaboiu [Quality indices of beef of different quality received after slaughter]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 63-64 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет
dc.contributor.affiliationPodilsky State Agrarian and Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage63
dc.citation.epage64
dc.citation.conferenceⅢ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.