Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лісовий, М. | |
dc.contributor.author | Lisovyi, M. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23-25 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T07:36:16Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T07:36:16Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Лісовий М. Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою / Лісовий М. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 63–64. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32024 | - |
dc.format.extent | 63-64 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | |
dc.subject | якість | |
dc.subject | яловичина | |
dc.subject | сировина | |
dc.subject | quality | |
dc.subject | beef | |
dc.subject | raw material | |
dc.title | Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою | |
dc.title.alternative | Quality indices of beef of different quality received after slaughter | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 636. 65.59.29 | |
dc.relation.references | 1. Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» № 771/97 ВР | |
dc.relation.references | 2. Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта // М., 2001. 525 с. | |
dc.relation.references | 3. Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: Навчальний посібник. – К.: Центр навчальної літератури,2016. -457с. | |
dc.relation.references | 4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60 | |
dc.relation.references | 5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016). | |
dc.relation.referencesen | 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv i prodovolchoi syrovyny" No 771/97 VR | |
dc.relation.referencesen | 2. Donchenko L. V. Bezopasnost pishchevoi produktsii, L. V. Donchenko, V. D. Nadykta, M., 2001. 525 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Tytarenko L.D., Pavlova V.A., Malyhina V.D. Identyfikatsiia ta falsyfikatsiia prodovolchykh tovariv: Navchalnyi posibnyk, K., Centre of Educational Literature,2016. -457p. | |
dc.relation.referencesen | 4. PrylipkoT., BukalovaN., Lyasota V Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine The potential of modern scienct. London 2019 volume 1. p.p.49-60 | |
dc.relation.referencesen | 5. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016). | |
dc.identifier.citationen | Lisovyi M. (2020) Yakisni pokaznyky yalovychyny riznoi yakosti, otrymanoi pislia zaboiu [Quality indices of beef of different quality received after slaughter]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 63-64 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет | |
dc.contributor.affiliation | Podilsky State Agrarian and Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 63 | |
dc.citation.epage | 64 | |
dc.citation.conference | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Lisovyi_M-Quality_indices_of_beef_of_63-64.pdf | 536,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Lisovyi_M-Quality_indices_of_beef_of_63-64.djvu | 38,06 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Lisovyi_M-Quality_indices_of_beef_of_63-64__COVER.png | 425,65 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.