Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031

Назва: Сучасні методи досліджень якості молока
Інші назви: Modern research methods quality of milk
Автори: Рогозюк, А.
Rogozyuk, A.
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Бібліографічний опис: Рогозюк А. Сучасні методи досліджень якості молока / Рогозюк А. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 75–76. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Rogozyuk A. (2020) Suchasni metody doslidzhen yakosti moloka [Modern research methods quality of milk]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 75-76 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 637.07
658.562
Теми: молоко
метод. якість
milk
method. Quality
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 75-76
Початкова сторінка: 75
Кінцева сторінка: 76
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Закон України “Про безпечність та якість харчових продуктів” від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
2. Бубела Т. З. Методи та засоби визначення показників якості продукції: навч.посібник / Т. З. Бубела, П. Г. Столярчук, Є. В. Походило, М. С. Міхалєва, В. М. Ванько. – Львів:Видавництво Львівської політехніки, 2012. – 292 с
3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
References: 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv" vid 23.12.1997 No 771/97-VR.
2. Bubela T. Z. Metody ta zasoby vyznachennia pokaznykiv yakosti produktsii: navch.posibnyk, T. Z. Bubela, P. H. Stoliarchuk, Ye. V. Pokhodylo, M. S. Mikhalieva, V. M. Vanko, Lviv:Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2012, 292 s
3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.