Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРогозюк, А.
dc.contributor.authorRogozyuk, A.
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23-25 April 2020
dc.date.accessioned2020-06-04T07:36:17Z-
dc.date.available2020-06-04T07:36:17Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationРогозюк А. Сучасні методи досліджень якості молока / Рогозюк А. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 75–76. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031-
dc.format.extent75-76
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
dc.subjectмолоко
dc.subjectметод. якість
dc.subjectmilk
dc.subjectmethod. Quality
dc.titleСучасні методи досліджень якості молока
dc.title.alternativeModern research methods quality of milk
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.07
dc.subject.udc658.562
dc.relation.references1. Закон України “Про безпечність та якість харчових продуктів” від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
dc.relation.references2. Бубела Т. З. Методи та засоби визначення показників якості продукції: навч.посібник / Т. З. Бубела, П. Г. Столярчук, Є. В. Походило, М. С. Міхалєва, В. М. Ванько. – Львів:Видавництво Львівської політехніки, 2012. – 292 с
dc.relation.references3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
dc.relation.references4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
dc.relation.referencesen1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv" vid 23.12.1997 No 771/97-VR.
dc.relation.referencesen2. Bubela T. Z. Metody ta zasoby vyznachennia pokaznykiv yakosti produktsii: navch.posibnyk, T. Z. Bubela, P. H. Stoliarchuk, Ye. V. Pokhodylo, M. S. Mikhalieva, V. M. Vanko, Lviv:Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2012, 292 s
dc.relation.referencesen3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
dc.relation.referencesen4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
dc.identifier.citationenRogozyuk A. (2020) Suchasni metody doslidzhen yakosti moloka [Modern research methods quality of milk]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 75-76 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет
dc.contributor.affiliationPodilsky State Agrarian and Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage75
dc.citation.epage76
dc.citation.conferenceⅢ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.